餐廳: Grill n More
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
自助燒烤食物質素我唔多講喇,收你二百蚊一位,比d咁嘅質素嘅食物你,佢先可以賺到盡。重點係依間嘢嘅員工同服務。我地係訂位嘅,宵夜時段,一行八人一早到咗等入坐,準備開心食一餐。點知侍應話執埋張檯先,要等等,20分鐘後先入得去。因為宵夜,時間只得60分鐘,我地計都唔傾多幾句,馬上燒烤食物,唔想食唔切啦。諗住遲少少入坐,點都比番補時啦。早15分鐘就提你就快夠鐘,真係搭正就同我講收爐。我地真係未食飽,當然同番佢講因為遲入坐,想食埋依一轉。點知佢話夠鐘要收爐,我梗係火滾啦,大家講道理啫,我話你遲比我入坐,補番時好合理,尤其係燒烤放題,時間唔夠梗食唔切啦........點知佢一於少理,要我地走.............依間嘢我就唔會再幫襯喇,如果大家想食d一般至差嘅食物,仲想一肚氣咁比錢埋單嘅話,歡迎挑戰。
2019-08-12
$200 (宵夜)