2009-08-23
睇完食評,全部笑臉,山長水遠都要來試下。由土瓜灣搭巴士去長沙灣,要成八個字,都算容易搵,去到未夠兩點,還有卡位坐。叫了吾記得常餐or特餐($26)沙爹牛肉麵︰d湯好奶白色,吾似一般餐廳d湯底,好好味。本人一向食沙爹牛肉麵,只係 食d味,d牛肉吾會食,但是今次竟然食晒d牛肉,因為真的很好味!奄烈配餐包︰出乎意料餐包超軟熟,加埋奄烈真的好食,如果餐包熱的話,就perfect 啦! (因為自己好鐘意食麵包) 餐飲︰要了熱鴛鴦走糖,原本叫茶走,因為早餐飲了一柸,所以就要了鴛鴦,都幾 好飲。真的不枉費來食,有機會再來食,我坐底這個時間,不段有麵包出爐,因為真的好飽,如果吾係一定會買個來食,因為餐包都敢好食,其他都吾會差的。餐廳都算乾淨,光猛,坐得都幾舒服。吾記得講︰原來有粉絲餐的,下次會試的。
叫了吾記得常餐or特餐($26)
(因為自己好鐘意食麵包)
好飲。
得都幾舒服。
吾記得講︰原來有粉絲餐的,下次會試的。