2023-04-18 52 瀏覽
呢間餐廳座位非常闊落,除咗係一間麵館,仲可以揀打邊爐!😳今次我就揀咗嚟打邊爐啦!😆佢嘅湯底選擇都係比較滋補養生,我揀左"招牌花膠魚翅雞鍋", 有半隻大雞,湯底重雞味,仲有好多花膠同唔少魚翅,真材實料😳店員叫我地先飲雞湯,再盛起隻雞叫師傅幫我地斬開,咁就唔會令到雞肉"鞋"晒😍好細心!飲完湯就開始打邊爐,叫左:▶️麻辣海參海參整得夠冧,第一次食麻辣味嘅海參,幾有四川風味🤣▶️Prime牛小排牛嘅花紋好靚,夠晒牛味,口感仲好好!😳▶️響鈴即叫即整,值得等待😳 上碟個陣仲有餘溫,浸幾秒湯底就食得,正!▶️自家製招牌丸餃拼盤D 丸夠晒彈牙,食得出係手打,同出面機製嘅丸完全唔同😍而且佢d 餃仲真材實料,好多蝦肉,性價比高😉▶️刀削麵平時打邊爐真係好少見有刀削麵揀,呢度刀削麵夠晒彈牙!▶️ 自家製圓肉杞子菊花露同朋友share 就岩晒,夠晒清熱,岩晒打邊爐飲😉味道有d 似王老吉!就算打完邊爐都完全唔覺得熱氣,我覺得我好快可以再黎🤣🤣🤣

飲完湯就開始打邊爐,叫左:

▶️麻辣海參
海參整得夠冧,第一次食麻辣味嘅海參,幾有四川風味🤣

▶️Prime牛小排
牛嘅花紋好靚,夠晒牛味,口感仲好好!😳

▶️響鈴

▶️自家製招牌丸餃拼盤

▶️刀削麵
平時打邊爐真係好少見有刀削麵揀,呢度刀削麵夠晒彈牙!

▶️ 自家製圓肉杞子菊花露

就算打完邊爐都完全唔覺得熱氣,我覺得我好快可以再黎🤣🤣🤣