2019-08-21 864 瀏覽
今日工作太忙, 就經某外賣App 訂餐, 快捷方便, 大愛🥰今次就揀左 , 第一次食已經非常滿意, 值得推介!👍🏾Office在上環, 餐廳在西環, 🛵訂餐後都好快送到, 而且來到時仲微熱的, 包裝亦都好好, 好多餐廳就算外賣自取都包裝得好差, 特別湯麵類一定唔多唔少都會D湯滴又好倒瀉又好, 搞到個袋濕哂, 但呢到係個袋完全冇濕嫁, 所以呢間餐廳同呢個外賣App 都做得好好👍🏾🐷🥟西洋菜豬肉餃米線 ($53)*價錢不能作準, 因為我係經某外賣App 訂餐的啊湯係分隔的, 唔會令到D米線同餃浸到漲哂淋哂, 讚!首先湯底清清地, 但又唔係淡而無味個隻, 普通D咁啦, 都OK的, 米線份量夠,口感滑嫩, 都OK的💁🏽‍♀️💁🏾‍♂️主角來了, 🥟西洋菜豬肉餃水餃皮既厚薄適中, 口感有嚼勁, 肉餡菜同肉既比例都好好, 足料, juicy, 簡單黎講就皮薄餡靚😋

今次就揀左 [北方餃子源], 第一次食已經非常滿意, 值得推介!👍🏾

🐷🥟西洋菜豬肉餃米線 ($53)
*價錢不能作準, 因為我係經某外賣App 訂餐的啊

湯係分隔的, 唔會令到D米線同餃浸到漲哂淋哂, 讚!

💁🏽‍♀️💁🏾‍♂️主角來了, 🥟西洋菜豬肉餃

外賣送餐