2019-06-07 282 瀏覽
首先呢間既位置好就腳,係地鐵站附近,放工去食個放題都好方便!餐廳地方又大,感覺好寬敞,有卡位坐,唔會好逼。然後出面自助區有好多選擇,除左有一大排飲品櫃令人心心眼之外,仲有好多甜品俾係揀,另外有沙律吧同小食!真係想食咩都有😍講返重點!刺身壽司好新鮮,選擇都幾多。我就最喜愛三文魚,又厚又鮮!而甜蝦都好唔錯,encore左幾碟😋仲有平時屋企唔會整到既燒菠蘿,好juicy,d汁多到食三碟都唔夠喉!另外壽司唔會好大件,可以留返d位食多d野!我就最中意呢個芝士玉子鰻魚壽司,好有層次好好食🤤甜品來講選擇都唔少架,我就揀咗木糠布甸、tiramisu同埋抹茶芝士蛋糕,味道都好濃郁。我好欣賞呢度既職員,上野食既速度好有效率,仲有個落單程式出咗問題佢哋都好快咁樣幫我地仲有個落單程式出咗問題佢哋都好快好有效率咁樣幫我地處理。

餐廳地方又大,感覺好寬敞,有卡位坐,唔會好逼。