2012-10-24 1448 瀏覽
同舊同事打完邊爐想揾個地方飲野傾計, 朋友就介紹咗呢到, 係times square 後面一條橫街. 雖然舖頭唔係太大, 但有好cosy嘅感覺, bar外面仲有掛咗d Halloween裝飾, 我有點鼻塞, 朋友怕我坐裡面空氣唔夠流通會辛苦, 所以我地坐咗係門旁嘅圓檯, 檯上仲有盆竹, 可能係風水竹, 呢個位幾岩傾計, 旁邊又唔會有其他檯, 好似有多少少privacy…但就可能多咗d人會係張檯前面對住條街食煙. 呢到menu有好多好多唔同種類嘅啤酒, 尤其係belgian啤酒! 我有點傷風就淨係order咗杯Somersby Apple Cider, 見佢地前個排廣告賣得好勁, 今次就試下啦, 好大一杯, 味道ok, 唔會太甜, 朋友就叫咗啤酒, 都話好飲. 呢到d staff 好friendly, 又幫我地refill nuts, 又好有禮貌, 一定會再黎!
門外小圓檯
多種啤酒任你選
Somersby Apple Cider 大大杯
2012-10-20
$100 (宵夜)
門外小圓檯
多種啤酒任你選