2022-01-22 1112 瀏覽
一心諗住同朋友去試下依間新開既CAFE chill 吓, 食吓甜品飲杯野,點知原來中午時間只有Lunch Set , 一頁餐牌,選擇不多。咁唯有將錯就錯食午餐Lunch set分為日系與西式各 lunch set 有包括湯或沙律日式LUNCH 則兩者兼備湯是西式蘑菇湯,口感濃稠,蘑菇味香濃,出奇地美味, 兩啖飲完。所謂嘅沙律就係得幾條沙律菜囉。和牛漢堡扒溫泉蛋定食 $148以中環來講我會覺得係合理價,但份量真係細得可憐,件"和牛" 仲要偏干身,幾差下。唯有食鷄蛋撈飯填飽個肚,飯好軟稔可惜亦少,幾啖都見碗底,我就吾信個個中環人都咁細食囉⋯⋯ !鹽燒三文魚定食 $138朋友嗰份都系差唔多 size ,佢仲陰公只有三文魚送白飯。Matchatty +$10冬天嗌凍飲係好難嘅決定,但為咗呢杯咁靚嘅飲品都係值得 抹茶、鮮奶、紅豆蓉就係絕配,飲用時攪拌,令其味道融合。抹茶味道相當濃郁;紅豆蓉綿密,甜味平均了抹茶的甘香,高質

咁唯有將錯就錯食午餐

Lunch set分為日系與西式

各 lunch set 有包括湯或沙律

日式LUNCH 則兩者兼備

所謂嘅沙律就係得幾條沙律菜囉。

和牛漢堡扒溫泉蛋定食 $148

鹽燒三文魚定食 $138

朋友嗰份都系差唔多 size ,佢仲陰公只有三文魚送白飯。

Matchatty +$10

冬天嗌凍飲係好難嘅決定,但為咗呢杯咁靚嘅飲品都係值得

抹茶、鮮奶、紅豆蓉就係絕配,飲用時攪拌,令其味道融合。
抹茶味道相當濃郁;紅豆蓉綿密,甜味平均了抹茶的甘香,高質
2022-01-13