2020-06-19 369 瀏覽
今日終於約齊腳出黎聚一聚,大家都鐘意飲返杯吹下水,於是我就建議試下呢間係太子大南街既手工啤酒吧😜地點都幾易揾,太子站C2出口行幾步路就到~茉莉 (Happy Hour $68)都幾清,有花香,非常易入口女伯爵 ($98)酸啤黎,入落去好特別,有d似酸沙可樂糖出面果層酸既感覺~第一啖飲都幾衝擊味蕾🤣但飲多幾啖,就發覺其實都幾鐘意呢種特別既感覺,慢慢dap下dap下又幾過癮喎😁😁麻婆豆腐Mac n Cheese ($128) 最想試呢個!一黎到已經忍唔住叉黎試下先!發覺原來都幾辣下🤭🤭 麻婆豆腐好味,辣得好正宗下 ....反而我嫌Mac n Cheese唔係好夠Mac n Cheese ...感覺上似麻婆豆腐通粉加芝士焗多d🤣🤣🤣但整體係惹味同唔錯的😁即叫即刨即炸薯片 (唔記得睇幾錢,sor🤣) 呢個相當出色!薯片刨到好薄,炸完就拎出黎俾我地食,好新鮮好脆,好好味!至於跟薯片個他他醬,我覺得純個人喜好dip唔dip。兩個朋友覺得個醬好味,要dip; 我同另一個朋友覺得唔dip更食到薯片個原薯味😊總括黎講,呢間都係一間唔錯既酒吧!野食都幾好味,手工啤也可以,而且飲飲下真係有個魔術師走埋黎表演

茉莉 (Happy Hour $68)
都幾清,有花香,非常易入口

女伯爵 ($98)

麻婆豆腐Mac n Cheese ($128)

即叫即刨即炸薯片 (唔記得睇幾錢,sor🤣)

總括黎講,呢間都係一間唔錯既酒吧!野食都幾好味,手工啤也可以,而且飲飲下真係有個魔術師走埋黎表演魔術,都好好睇,好entertaining🤩下次可以同朋友再黎試埋其他食物😁