2019-09-24 790 瀏覽
排隊買完Popcorn後架要找地方坐下Hea下啦,麥生就提意不如去Pacific Coffee到坐下,來又一城咁多次都唔知呢到原來有兩間Pacific Coffee,今次就去大舖啦,我本身都諗住我最愛matcha latte,我今次終於要變心叫左個Cookies’n Cream Jollies 其冰樂,我平時都好少飲凍飲,唔知點解今日勁想飲凍飲,重要係感冒中,可能飲完會更加快好。而麥生架飲返佢至愛的芒果狂熱,我重叫左個肉卷,當麥生見到我拿住果凍飲及肉卷就話你之前唔係話泥到肉卷好肥架及你喉嚨痛重要飲凍飲,雖然佢話我但我知佢緊張我先話我姐。呢係Cookies’n Cream Jollies飲落有淡淡的咖啡香味同有D係飲得嘅OREO都幾得意,芒困狂熱就似飲得嘅芒果雪糕咁幾正😋
芒果🥭狂熱
曲奇🍪忌廉歡樂頌