2020-03-18 444 瀏覽
第一次黎,食lunch,覺得店員幾專業。首先坐底就會講解是日餐湯同有咩茶可以選。跟住點菜會推介牛排做幾成熟。有個朋友話檸茶想走甜佢會講解個檸底用左焦糖做所以沒法走甜但可少甜。感覺店員對店舖既食物都有了解知道serve緊啲乜。叫左burger同steak.牛排賣相非常吸引,肉質紅嫰又juicy,牛味香濃。不過同事覺得蒜頭太生所以冇試。Burger試左牛油果煎蛋burger.牛油果醬充足,蛋煎得好香生熟程度好好。漢堡唔會太乾,中間夾塊生菜又幫忙減膩,配搭幾好。之前係burger room 都成日食牛油果醬burger但食到有啲厭,呢度反而有啲驚喜。店員仲俾左個袋我地,如果想用手拎住食可以用個袋裝住,唔使整污糟手又可以裝住啲汁冇咁狼狽,我覺得好貼心。整體都幾滿意。聽講晚間薯條係免費refill,值得一試😊

叫左burger同steak.

整體都幾滿意。聽講晚間薯條係免費refill,值得一試😊