呢間餐廳出品嘅水準,就連街坊都讚好。今晚有歌聽又有特價蠔,同老公黎歎下。🔆意大利傳統四式芝士薄餅 Italian Quattro Formaggi Pizza 🍕- 金文畢芝士Camembert、車打芝士Cheddar、水牛芝士Mozzarella、藍芝士Blue Cheese做餡料,多層次芝味,餅邊好薄脆,我呢個芝士控覺得佢超級好味!🔆黑松露野菌意大利飯配香煎法國鵝肝 Foie Gras Risotto - 意大利假口感遷就到香港人口味,較硬又不至於飯芯唔熟。粒粒飯都沾滿黑松露野菌,香味濃郁。鵝肝煎得香而不膩,味道豐厚,滿口油香;切少少配上碟邊嘅多士,超級享受!🔆法國聖馬天尼蠔 Les Hultres Saint Martini No.3 - 好新鮮未食過呢款蠔,不過同平時嘅法國蠔一樣,蠔身較廋,但肉質爽口,有中度嘅海水味。今晚係Music Night,有Live show,食客仲可以點歌歌曲以輕鬆柔和為主,好岩feel~就算唔食野,都幾岩一班朋友黎飲下酒🍸傾下計,唔錯!