2022-08-20 2398 瀏覽
今晚夜晚喺尖沙咀海港城搵餐廳醫肚,見到呢間芽莊,七點幾人唔算多。咁我就入去試吓啦佢有一邊係望海景的,環境都唔錯。叫咗一個炒米粉。佢呢個米粉唔同平時食嗰隻米粉,呢款米粉比較粗身啲入口比較煙靭,另外啲扎肉都好好食呀。✌🏻✌🏻✌🏻我哋仲叫咗炒通菜根。蒜蓉炒通菜根,吵完之後啲菜都仲好脆口,口感啱啱好,味道都唔錯。🤪🤪🤪另外仲叫咗個雞肉串燒。雞肉串燒一嚟到,由於用鐵板上,所以仲有治治渣渣嘅聲,熱辣辣好香。啲雞肉食入口都仲係好滑,另外佢嗰個沙嗲醬好好食。我覺得係呢間餐廳必叫的串燒。另外仲嗌咗一杯青檸錫蘭紅茶,本身叫咗少甜,但嚟到發現都仲係好甜,想叫侍應換,但佢哋話原來本身錫蘭紅茶都係比較甜的,我哋唔想嘥嘢所以最後都係冇換到,但我平時飲嘢比較淡,我就覺得杯紅茶少甜都係好甜。🤣2人用餐$350. 除咗杯錫蘭紅茶之,其他嘢都好滿意,等我下次再嚟試埋其他食物先。

佢有一邊係望海景的,環境都唔錯。

叫咗一個炒米粉。

✌🏻✌🏻✌🏻

我哋仲叫咗炒通菜根。

🤪🤪🤪
另外仲叫咗個雞肉串燒。

2人用餐$350.
2022-08-20
  • 香茅雞肉串燒