(非會員)
尋日同朋友去食夜市, (9:00-11:30), 加埋一, 每人都只係$75, 超抵!! 個龜背燒都幾特式, 我覺得好過普通韓燒, 因為唔知點解, o的野食就算燒左好耐都唔會痴底, 又唔會燶, 燒o既途中, 都又唔駛落油~~ 食少好多油, 幾好~~ O的野食好多款(尤其甜品!!!) , 而且全部都好新鮮!!熱熟食有: 咖哩魚蛋, 牛腩, 炒飯, 炒粉等, (全部都普普通通, 可以淺嘗即止~) , 但推介咖哩炒蟹!!(尋日, 新鮮出爐, 好正! 我番炒左3次呀!!) 天婦羅, 冷麵都無咩特別, 可以不食~甜品有: 朱古力慕絲(很濃, 很滑~), 意大利芝左杯, 芝士蛋糕(不錯~), 西米糕, 龜零膏, 果凍, o者o厘, 芒果布丁等….(因為太飽, 無食其他, 所以唔記得~~ ^-^! ) 雖然無酒店級水準, 但一定有餅店水準!!最令我意外, 係竟然有三文魚刺身!! 重有北寄背壽司, 鰻魚壽司, 熟蝦壽司, 三文魚壽司~全部都好新鮮, 而且refill 得好快, 如果人多, 重會有個姐姐走過黎, 話俾你知, 就快有魚生壽司出, 可以去拿~生料有: 丸類, 尤魚, 魚塊, 青口, 蝦, 多
生料有: 丸類, 尤魚, 魚塊, 青口, 蝦, 多春魚,牛, 雞, 豬, 粉麵等一般韓燒火
如果喜歡食泡菜, 會好o岩你, 因為有幾7,8 款, 但個人就唔係好識欣賞, 無咩分別~~
重點推介: 自己擠的軟雪糕, 自己整的夾餅, 自己整的刨冰呢3 樣最得意, 又好玩又好食~ 呵~ 遲o的會同o的fd 再去過, 不過, 就唔會假日去, 因為星期五, 六, 日或假期, 要加多$20, 就無咁抵食喇~