2021-12-16 545 瀏覽
由蛇王二啱啱開張嘅年代,已經同父母幫趁,雖然唔算熟客,都有回憶同感情。知道易名重開,今晚特登去買外賣支持下。目測舖仔細細,明明堂食有位,冇人招呼舖外嘅客入去坐,所以有啲客投訴等左好耐。諗住買外賣唔關我事啦,點知收銀超慢,可能新收銀system D items太細,阿姐睇得好辛苦,其實我前面得一個堂食客同一個太太比錢,都搞極未完⋯⋯一心諗住支持下,算啦排下啦,好食就得⋯⋯結果排咗十幾分鐘,有個四眼阿叔出嚟,直接走去龍尾幫兩個太太落單,然後完全無視我同我後面個客,直接入去舖頭入面㩒機,仲要講到出口幫佢地落單先,之後冇再出嚟!而我前面個太太張單,都仲係未搞掂!真係火都嚟埋!點解可以咁唔fair?!大家都比同樣咁多錢㗎!即走!