2019-10-02 42 瀏覽
番工番足一個星期真係好疲倦,所以同男朋友決定放縱下自己,比我地發現左呢間Non Kitchen逢星期六會做任食牛$298加一呢個Menu!!身為食肉獸嘅我地一定要黎食下!🔥自助沙律吧選擇都算多,有好多不同新鮮嘅菜,同埋最重要係洗得夠乾淨!其他茄子、南瓜、薯仔係有煮過同埋撈左一d醬汁,好好味!另外有麵包同湯,今日嘅湯係薑汁甘荀湯,飲落好甜但係又有少少薑嘅辣味,好特別好好飲!🔥自助飲品有三款:百香果金巴利汁、芒果紅茶、香檳巨峰葡萄汁,個人認為d果汁都比較甜!🔥任食紐西蘭西冷牛扒(5成)西冷牛扒好厚身,中間要五成真係做到五成熟,而且因爲夠厚身所以食落d肉汁係鎖住係入面!好正!個人建議如果係share食,可以食完一塊先叫第二塊,因為牛排凍左就冇咁好食啦!🔥任食牛舌店員話我地知原來牛舌都可以任食,牛舌食落好淋身,感覺試炆到好淋再切片,點埋個黑椒汁好夾!🔥任食薯條薯條即叫即炸,好脆同好熱,重點成支茄汁放係枱面可以任落,我係鍾意食茄汁多過d薯條最後仲有每人一份甜品,今日係一粒軟心朱古力同埋一舊少少流心嘅朱古力蛋糕仔!為呢餐飯畫上完美嘅句號!

🔥自助沙律吧

🔥自助飲品

🔥任食紐西蘭西冷牛扒(5成)

🔥任食牛舌

🔥任食薯條