2021-10-29
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 𝘼𝙡𝙡-𝙔𝙤𝙪-𝘾𝙖𝙣-𝙀𝙖𝙩 𝙃𝙤𝙩𝙥𝙤𝙩 𝘿𝙞𝙣𝙣𝙚𝙧 𝙎𝙚𝙩 HKD 268 @ 🌟 喜亭軒《👽食神大媽打邊爐》.👽 追蹤大媽足夠耐嘅老友記都會知道大媽好少介紹任食同自助餐,因為質素普遍都將貨就價。但最近竟然發現左呢間性價比超高,有海鮮、和牛、甚至連雞煲都有嘅任食火鍋店 😱.👀 呢個價錢,真係以為會普普通通,環境麻麻,坐得唔耐。點知,呢間餐廳光潔明亮,位置寬闊舒適,食足兩個鐘,食材仲要超優質!🤩.😍 你有冇幻想過任食打邊爐會有雞煲任食?!真係非常之興奮,一坐低就有一個雞煲,仲要超好味,調味一流!雞件非常多,唔係全部骨頭細細件嗰啲,辣度可以自己揀。.🐟 緊接着嘅就係一大盤刺身!唔好以為係會揸流攤俾啲唔新鮮嘅你,係非常之好似爽口、彈牙、新鮮!唯一無奈嘅係胃口真係唔夠大,仲要留肚打邊爐 🤣.🦪 仲有海鮮拼盤,冇錯你冇聽錯,係除咗刺身以外仲有一大盤海鮮拼盤!淨係食咗呢幾樣所謂嘅打頭陣嘅美食,已經飽咗 🥲.🐂 終於嚟到主角和牛啦!完全鮮嫩無筋,仲要有多種部位同品種選擇!除左牛牛仲有靚豬同雞,一共成十幾款,款款都好新鮮嫩滑。重點係,D
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
🐂 終於嚟到主角和牛啦!完全鮮嫩無筋,仲要有多種部位同品種選擇!除左牛牛仲有靚豬同雞,一共成十幾款,款款都好新鮮嫩滑。重點係,D肉類完全無雪藏臭味,海鮮仲要係,活架!天呀,呢個價錢,簡直難以置信!🤤
🍡 肉類以外配料都超級多,生熟都有多種選擇,淨係未計丸類餃類。仲有好多自助自選配料又多達二十種!淨係蔬菜都幫你裝成一盤靚靚又洗得乾淨!😋
🍰 甜品係雪糕,有好多款,款款好味!汽水又多選擇,成個雪櫃任你攞!🤪
🌟 打邊爐係一年四季都適合嘅活動,呢間高質又抵食,係大媽試過咁多間任食邊爐入邊最豐富最多美食選擇嘅一間!大家記得約齊D朋友仔黎呢度吹水打邊爐就最啱喇!❤️
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️