‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥤 焦糖芝士玫瑰茉莉花茶 HKD35 @ TeaBrush 🌟 茶墨《👽食神大媽愛飲野》⠀.⠀👽 大媽認識呢間台式飲品店系因為見到好多人買佢最出名嘅水墨畫風飲品打卡,所以大媽就偏偏要反其道而行之,唔買大熱嘅水墨風飲品,特意黎買佢其他出品同大家介紹一下。😬⠀.⠀💁‍♀️ 大媽點選凍嘅焦糖芝士玫瑰茉莉花茶,果然無失望!首先一收到就見到滿滿覆蓋杯面嘅玫瑰花瓣,即刻覺得好清新好少女。😌 一飲落口,芝士濃郁,唔會過咸,而最值得贊嘅系茉莉花茶非常清新,完全無做得唔好嘅店鋪會有嘅人工香料味,尤其宜家炎炎夏日,真系非常醒神,卻同時流露住淡雅嘅高貴感覺!😊 一間信得過嘅店鋪,果然唔會只有大熱產品先好味,其他出品都會好好味架!😃👍..👽 食神大媽小貼士:記得盡快飲用完畢,芝士受熱會溶得非常快,溶左之後同茶底溝埋會影響整體味道。同埋記得準備現金,餐廳最近只收取現金喔,八達通都唔得呀。👀⠀.⠀📍 尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L411號鋪..‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

📍 尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L411號鋪