‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🦞🦐🦑 Seafood Feast @ Wildfire Pizzabar《👽食神大媽食西餐》.⠀💁‍♀️ 圖片展示美食為:🦞 ᒪOᗷᔕTᗴᖇ ᗷIᔕᑫᑌᗴ HKD109🦐 ᘜᗩᗰᗷᗩᔕ ᑭIᒪ ᑭIᒪ HKD99(鐵板香蒜炒辣蝦 & 香脆蒜蓉包)🐙 ᘜᖇIᒪᒪᗴᗪ OᑕTOᑭᑌᔕ ᔕᗩᒪᗩᗪ HKD139(烤八爪魚沙律 & 香草燒新薯 🥔).👽 大媽點🦐作為前菜,但佢嘅份量同賣相基本上可以充當一個LUNCH SET入面嘅正餐 🤣 一上台已經覺得超級香,食落更加系惹味到不得了!平時如果HAPPY HOUR、睇波,用黎送啤酒非常一流!😋.🍞 差D忘記條蒜蓉包,我想講,其實當日系食唔曬,條蒜蓉包系帶走,到半夜口痕當宵夜,就算過左幾個鐘,都仍然香脆可口!真系不得了。😳.👽 大媽對呢碗龍蝦湯只有簡單一個字嘅評價:抵!💰👍 老實無咩試過咁平嘅價錢可以有咁大舊 🦞 仲要重點系唔霉唔韌,彈牙爽口好味道!湯唔系最頂級濃,但絕對唔會水寮寮。但呢個價錢,已經物超所值啦!🤩.👽 大媽其實都有懷疑過自己系咪需要驗下IQ,話說如果唔睇餐牌D英文字,我睇實物真系唔

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
.⠀
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
🦞 ᒪOᗷᔕTᗴᖇ ᗷIᔕᑫᑌᗴ HKD109

Lobster  Bisque

👽 大媽其實都有懷疑過自己系咪需要驗下IQ,話說如果唔睇餐牌D英文字,我睇實物真系唔識分🐙同🦑!OKOK,睇到呢度你唔好UNFOLLOW住,咁我蠢蠢地唔識分先可以無BIAS咁試食架嘛,哇哈哈哈 🤣🤣🤣
Grilled  Octopus  Salad

🤔 話說呢碟佢寫呢就話系八爪魚,但大媽平時食親都系BB仔,怕成年會皮粗肉厚 😅 咁粗咁大條就系好少何,🦑就多,至於🐙咁誇張粗身,好似對上一次食已經系去BOMBANA。不過嗰個檔次同價錢,即使MEAN D講句:好味系基本吧 🤷‍♀️ 而呢碟嘅價錢,竟然唔會咬橡膠,唔會過老,甚至作為一碟沙律竟然調味恰到好處唔太淡,就真系平靚正之選啦!😁👍 胃口細嘅朋友仔,個份量甚至可以當正餐啦。

📍 尖沙咀諾士佛台地下2號地鋪⠀
☎️ +(852)3690-1598