2019-11-16 599 瀏覽
香港人一般都工作忙碌,無乜時間煮飯既打工仔,都想有餐温暖既煮家飯暖暖個胃,喺黃大仙原來都有吾少餐廳岩哂我哋依班渴望有一口煮家飯既打工仔👀黃大仙南館既‘’喜記‘’今個週末晚飯時段吾洗等位輕鬆入座,環境尚算寬敞,睇下個餐牌燒味/粥粉麵樣樣齊🤤最特別系有自選套餐俾你揀食霸皇后今次嗌左個兩餸2人套餐....豉汁蒸黃立倉,賣相大條,食落魚肉滑,新鮮汁多撈飯既話都可以食多幾碗,岩哂中意食魚既你蜜椒薯仔雞,蜜糖加燒燶椒既雞甜得黎幾特別,十足蜜糖Bbq 味,薯仔夠爽有口感,岩哂對食物質感豐富既我,哈哈除左2個煮家餸,仲有煮家味道既老火粉葛湯,味道當然無媽媽煲既甘鮮甜,但大大碗湯料十足,再歎埋杯凍齋啡,飽肚兼醒神埋單百五蚊左右,平民食府,價錢合理!中意住家味道既你,值得一試

黃大仙南館既‘’喜記‘’

食霸皇后今次嗌左個兩餸2人套餐....

埋單百五蚊左右,平民食府,價錢合理!
中意住家味道既你,值得一試