2025-07-05 451 瀏覽
2025.07.05見好多人讚 @labzerohongkong 既雲朵打卡位 今日去開尖沙咀就試下!首先食物方面 質素算中上 但服務方面就真係好唔得 ☹️海鮮冬陰公耳朵粉All day breakfast香橙咖啡 tonic竹炭鮮奶咖啡海鮮冬陰公意粉夠辣 都好有冬陰公味蝦大隻 青口都新鮮 貓耳朵粉就偏硬身 不過味道香香辣辣幾好食All day breakfast都好豐富好大碟 賣相都唔錯特別係啡菇烤得剛剛好 唔會烤得好乾 最欣賞係個酸種多士 好脆口 好有麵包香好彩食物唔算太差 因為本身等位時已經令我有少少不悅首先餐廳係無號碼拎 一定要係門口排隊係我前面有四個韓國人拖住兩個大喼 一路等位 一路就見不斷有人食完埋單離開但服務生都無出過黎安排位置 以為佢地未執好枱啦點知望入去起碼有四張吉枱 但啲服務生企晒係門口咖啡bar 都唔安排入座前面四位韓國人都等唔住 自己開門入去啲服務生先安排位俾佢地但依然係無人理過我 然後我自己開門入去服務生居然問我:有無book 位?我話無,我一路都係門口排隊!佢先指張枱叫我坐需知道餐廳自己都貼左張紙寫住排隊等位 但點解可以無望/ 無理門口排隊既人?然後餐具同水係
2025.07.05
見好多人讚 @labzerohongkong 既雲朵打卡位
今日去開尖沙咀就試下!

首先食物方面 質素算中上 但服務方面就真係好唔得 ☹️

但服務生都無出過黎安排位置 以為佢地未執好枱啦
前面四位韓國人都等唔住 自己開門入去啲服務生先安排位俾佢地
但依然係無人理過我 然後我自己開門入去
佢先指張枱叫我坐

然後餐具同水係要自助拎 但服務生都無講過 如果唔係因為無餐具而我又咁岩見到有其他食客拎緊餐具 我都唔知係要自取
自取都唔緊要 但啲碟同餐具全部都係濕既
我拎到埋枱都仲要自己抹乾 抹時仲發現啲碟洗得唔乾淨 🥲🥲

雖然食物質素唔錯 但咁既服務的話 真係要再考慮值唔值得再去

多比推薦指數 👍🏿👍🏿
2025-07-05
20 分鐘 (堂食)