尋日同朋友到該餐廳慶祝生日,我們已知該餐廳有90分鐘限制,我們當時晚上720分入座。我們查閱餐牌不夠5分鐘,待應一而再再而三催促落單。初時都覺得冇乜野,但食左快1小時的時候,服務員不斷提醒落甜品,每隔1,2分鐘便來善意提醒(但係想叫服務員加水拎餐具就影都冇),大概8點35分,差不多仲有15分鐘時間,我們枱面的飲品還沒有飲完,服務員便將枱面大部分野清走(除左一,兩杯未飲哂既飲品外,連水杯都拎走埋),仲不斷我們就夠鐘,感覺十分不好。我都明疫情寬鬆左,人流多左,梗係想做多啲生意。但係係顧客層面,出黎食飯除左享受美食之外,亦都係想同朋友輕鬆愉快地閒聊。(真心仲chur過我啲客)該餐廳食物質素過關既,環境新淨,價錢合理。不過服務態度真係可以改善一下。
尋日同朋友到該餐廳慶祝生日,我們已知該餐廳有90分鐘限制,我們當時晚上720分入座。我們查閱餐牌不夠5分鐘,待應一而再再而三催促落單。初時都覺得冇乜野,但食左快1小時的時候,服務員不斷提醒落甜品,每隔1,2分鐘便來善意提醒(但係想叫服務員加水拎餐具就影都冇),大概8點35分,差不多仲有15分鐘時間,我們枱面的飲品還沒有飲完,服務員便將枱面大部分野清走(除左一,兩杯未飲哂既飲品外,連水杯都拎走埋),仲不斷[提醒]我們就夠鐘,感覺十分不好。