餐廳: Amplifier Restaurant (花園街)
資訊:

之前係旺角行街成日經過哩間餐廳,今日終於決定入去試下,餐廳環境闊落,四周都係紅磚牆,而且全部係沙發櫈,所以都坐得舒服,最開心係可以坐窗邊既卡位✌🏻而餐廳既食物種類選擇多樣,仲有二人餐可以揀,臨走既時候我地先望到原來讚好同分享餐廳社交平台會有免費飲品或者小食,大家記得唔好Miss左哩個優惠!今次我地揀左哩兩樣食物share👇🏻🐂5小時慢煮美國威靈頓牛柳2pcs $388威靈頓牛柳經過5小時慢煮,所以非常軟腍,肉質粉嫩,熟度控制得啱啱好,而且牛味好濃,酥皮焗得金黃,亦酥脆好味,酥皮裏面仲有火腿同蘑菇蓉,連埋牛柳一齊食味道幾夾,好食推薦👍🏻🐖燒西班牙脆皮乳豬 $188乳豬既擺盤超級精緻,而且已經切開左,方面易食,好鍾意佢既食物配搭,香脆嘅乳豬上面放左無花果,下面有芥末醬同埋脆卜卜既番薯片,食落微辣,亦能夠減輕油膩感。整體黎講,餐廳環境舒適,食物亦高質,好適合黎約會或者慶祝節日。

今次我地揀左哩兩樣食物share👇🏻

🐂5小時慢煮美國威靈頓牛柳2pcs $388