以新鮮烘焙麵飽及蛋糕為主打嘅歐陸式餐廳,仲提供多款沙律🥗、意粉、飯、漢堡包🍔、扒類主菜。以前覺得佢嘅食物款式及味道係高質素的👍👍,但今時今日佢嘅食物賣相及味道都欠奉👎👎。機械化式嘅服務,流水作業式嘅經營手法....晚餐Menu就只有一張紙,只有14樣選項。飲品只有冰茶及汽水,無熱飲選擇😫😫。這根本就係速食店嘅經營手法,點餐要快、煮得要快、食得要快,客人埋單要快、返枱要快🤦‍♀️🤦🏻‍♂️。沒有諗過用心為客人做好食物及服務,大家別再誤會它是一間高質西餐廳😡。山羊芝士黃菌波菜有機糙米飯🍚打着健康有機嘅旗號,收費又可以高幾成,但賣相及味道強差人意❗️糙米同白米嘅軟度相差很遠,食起來有「銀牙🦷」嘅感覺。配菜不多,當中有啲仲帶苦澀味,醬汁過份濕潤,好似食緊湯飯。車厘番茄醬蟹肉手製扭紋粉🍝以為手製扭纹粉係賣點,點知又係失敗之作。首先形狀已經唔似扭紋粉,粉嘅質地仲要腍到好似比阿公阿婆食咁❗️蟹肉確實多,每一啖都食到蟹肉。醬汁亦係過分濕潤。點餐後,每枱都會有法式麵包,但呢啲麵包唔見有咩特別好味😞。

山羊芝士黃菌波菜有機糙米飯🍚

車厘番茄醬蟹肉手製扭紋粉🍝

點餐後,每枱都會有法式麵包,但呢啲麵包唔見有咩特別好味😞。