2011-07-13
昨天返學前來了這裏食晚飯,之前係葵涌分店都有食過,覺得都幾抵食及好味,這裏都幾大,沒有果種煎嘢既味道,都幾多選擇喎,有晒圖片,價錢都好抵食,我叫左酸辣雪吞,朋友叫左淨韮菜雲吞加生菜,另一個朋友叫左雪菜肉絲雲吞麵,另外又叫左一份鍋貼.酸辣雲吞都好大碗,有五粒雲吞,酸辣湯好好味,好多料,有雲耳,千皮,牛肚,笋絲,肉絲等等,酸辣度適中,食完成碗都好飽,雲吞則一般,d皮有點硬,不過入面的肉好味. 鍋貼味道都好好,煎到金黃色,熱辣辣入面好多肉汁,11元5隻好抵食,都幾大隻架,朋友的上海麵則麻麻地,佢話唔似上海麵,似烏冬多一點,佢話鍾意食幼麵多一點,如果下次再食就會要求幼麵.另一個朋友的韮菜雲吞都有好幾隻的,味道都ok,油菜份量都幾多的,我見顏色都算青綠.整體味道係好又平,但係衛生則一般啦,因為好多隻昆蟲飛嚟飛去,仲要冷氣機在滴水. 冷氣都夠涼,不過小昆蟲的問題真的有待改善!!