希望專登去咗上環食晚飯 聽朋友介紹呢間餐廳幾好 環境舒服 英國風嘅擺設 影相一流 再加埋食物質素好味點知朋友無講到一個重點 就係要行樓梯上山頂!累 死 我 啦🥺到咗餐廳 個環境真係幾好 因為時間尚早 6點幾 好少人 事不宜遲 叫嘢食 😋(以下有🎖為推介食物)主食:Thai Tom Yum Spaghetti一睇就知好足料 蝦大大隻 帶子粒新鮮 冬陰功唔會好辣 好惹味Seafood RisottoRisotto唔係我平時食開個texture 有驚喜 佢嘅料都係好豐富 海鮮帶子芝士 賣相一流小食:Avocado Toast 🎖個toast好脆 牛油果好新鮮 食完仲想encore ♥️Sauteed Cuttlefish in Japanese Sauce🎖十分彈牙嘅cuttlefish 係十分!加埋個sauce 好夾 salad 好新鮮 $108 好抵食 ♥️Oldish Chicken Wings雞翼大大隻 熱辣辣 🤤仲叫咗杯mint chocolate整體來講 食物嘅質素好好 餐廳環境都舒服乾淨 唯一要注意嘅係上來呢間餐廳要有心理準備要上樓梯上斜坡㗎!呢間餐廳適合旅行黎香港嘅遊客 亦適合放

(以下有🎖為推介食物)
主食:

個toast好脆 牛油果好新鮮 食完仲想encore ♥️

Oldish Chicken Wings

雞翼大大隻 熱辣辣 🤤

仲叫咗杯mint chocolate

呢間餐廳適合旅行黎香港嘅遊客 亦適合放完工想黎relax下食個晚餐嘅人~😌

Nice restaurant.
  • Avocado  Toast
  • Sauteed Cuttlefish  with  Japanese  sauce