由於是日落雨,唔想周圍走,所以就去食KFC快餐。呢間係曾經成日去嘅分店(因為以前疫情冇乜餐廳選擇,二來又近屋企),最近去幫襯發現食物質素差咗好多。。。我哋上到舖頭,已經見到前面有一位女士喺收銀機位排隊等落order,我哋就去攞咗位坐低先,之後再出返去收銀機仲見到果位女士,原來的職員去咗出餐位傾計(2個女職員、2個著便服的女生),最後有個男職員出嚟見到先叫其中一個女職員落單。店內買嘢既人唔多,所以出餐好快,啲食物拎回座位已即時打開進食,但就發現薯格已經唔熱,而且好硬好濃,應該翻炸左唔知幾多次🥲葡撻亦都係微暖,口感亦都唔覺脆口,只有麻辣雞翼比較有驚喜。食完之後我哋異口同聲都話後悔,早知行前少少去食Jolibee好過啦⋯⋯
葡撻亦都係微暖,口感亦都唔覺脆口,只有麻辣雞翼比較有驚喜。
薯格
麻辣口水脆雞翼