餐廳: 飲茶
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
餐廳: 飲茶
資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

「飲茶」主打新式精緻點心及小菜🎂今次慶祝生日聚會, 揀左位於中環嘅「飲茶」, 餐廳主打新式精緻點心及小菜一行約十人, 店鋪安排左角落正方形大枱比我地, 方便share野食又方便傾計👍🏻-無論係點心、包點、小食定飯類, 其實每碟份量都唔多, 所以要食得飽, 我地幾乎叫晒佢全個餐牌嘅野😂-賣相方面好精緻, 特別係「睇住流奶」, 得意又好味😋貪得意叫埋「快樂農莊」, 有六件包點, 叉燒包、奶皇包同鳳梨酥比較好, 其餘好普通~~-味道的確唔錯, 但係以依個價錢黎計, 份量偏細~~唔洗等一大班人, 2個人黎其實都已經可以食到好幾樣野😛-
「飲茶」主打新式精緻點心及小菜
賣相方面好精緻, 特別係「睇住流奶」, 得意又好味😋
味道的確唔錯, 但係以依個價錢黎計, 份量偏細~~
唔洗等一大班人, 2個人黎其實都已經可以食到好幾樣野😛