2019-10-31 1305 瀏覽
葵興附近基本上除左大型連鎖咖啡店之外,都唔算好多選擇。好彩有呢間比較有心機既咖啡店,先有機會試下新口味。呢度嘅咖啡選擇都幾多,除左基本野americano, latte 果D之外,有好多唔同味道嘅咖啡。咖啡師服務態度好好,個menu有咩睇唔明,佢都會好有耐性咁解答。今次我試左尖明(you are dreaming in your office) 個名幾搞笑,呢個係玫瑰味糖漿加梳打水,面頭再加espresso,仲有玫瑰花瓣。好靚啊! 溝埋之後,個味道就好似玉泉忌廉一樣甜甜地,但係keep住有咖啡味,好特別嘅新口味。佢另外仲有啲早餐Coffee Set,加野食就會比較抵食。有牛角包同埋鬆餅等等,算係呢一區呢個食物沙漠中嘅surprise。

$40 (早餐)