行左一轉想坐低飲杯野,店員話只可以坐第二排嘅位置,當時係平日下午四點半左右,但第一排明明係有位的,只係未執枱,我要求坐前面嘅位置,但店員黑晒面的超趕客,好不容易先比我坐,說明5點半一定要交枱,咁一定得啦!我只是想坐一坐飲杯嘢食少少野而己!同樣事件亦發生喺下一位身上!店員好似唔多願意執枱比客人坐的!點左一份窩夫$95, 一杯咖啡$45及一杯Ginger Latter $60! 但嚟到真係嚇死我,整體賣相勁核突,唔明咖啡堂食點解會用外賣杯的,而個雪糕又溶咗一半的,窩夫又整得勁Hea又扁的,杯Ginger Latte 又得三份之二杯,飲落冇乜薑味,原來係晒杯底,但又冇比嘢我攪勻的,朋友杯咖啡又勁淡,真心估唔到係酒店嘅出品,物非所值,好失望!