招聘中
$20,000-$30,000
月薪
$18,000-$20,000
月薪
好耐冇同朋友食好西!今次嚟到銅鑼灣呢間,真係大吃一餐🤣🤣🔥龍蝦湯 hkd 98 🤍真係好濃郁嘅蝦味,佢飲到最後係會有龍蝦膏嘅苦澀味,好輕微但證明佢真係落足料!入面都會有一粒粒蝦肉,加埋蒜蓉包,不得了🤩🔥卡真辣蝦 hkd 188 🤍開頭試嗰個蜆,但店員極力推薦話呢個好好味!咁就叫咗呢個!佢個蝦係超級惹味,尤其係加咗檸檬之後,真係錦上添花😍個醬汁係好味到傻咗!蝦肉又夠新鮮彈牙,鍾意食海鮮嘅要試~🔥香草牛油煎牙魚 hkd 298 🤍食牛肉食得多轉下新意~魚都係店員推薦(我發覺而家自己好煩😂成日都會問店員有咩推介😂我fd反我白眼反到😣🤍呢個魚真係不得之了!首先佢配嘅蜆肉係勁肥美又飽滿😍😍同埋鮮味勁足!魚肉嘅肉質結實得嚟,又會出奇地滑😎必試!🔥鵝肝松露意大利粉 hkd 188 🤍其實佢食落有啲似卡邦尼意粉,每一條意粉都沾滿晒啲醬汁(勁勁勁creamy!鵝肝都好好味🥺🔥honey lemonade hkd 58🤍如果你哋鍾意酸味味嘅嘢,一定要叫啲!超級gur !夠酸夠爽,正!🔥fruity blossom hkd 68 🤍其實就真係好似fruit punch 😂好在佢唔會甜,不過都係鍾意lemon
好耐冇同朋友食好西!今次嚟到銅鑼灣呢間,真係大吃一餐🤣🤣

🔥龍蝦湯 hkd 98

🔥卡真辣蝦 hkd 188

🔥香草牛油煎牙魚 hkd 298

🔥鵝肝松露意大利粉 hkd 188

🤍其實佢食落有啲似卡邦尼意粉,每一條意粉都沾滿晒啲醬汁
(勁勁勁creamy!鵝肝都好好味🥺
🔥honey lemonade hkd 58

🔥fruity blossom hkd 68
🤍其實就真係好似fruit punch 😂好在佢唔會甜,不過都係鍾意lemonade 嗰個多啲~