2020-02-16
呢間鴻星服務差,喺觀塘就出咗名㗎啦!因為有兩張$100禮券,冇理由唔用所以去咗食lunch。點心拼盤,質素平平,所有餃子皮厚到不得了。差不多成$200嘅燒煵仔拼叉燒撈麵~淨係見到面⋯咁D叉燒呢?食物質素一般都算啦,服務態度差真係冇得原諒!由入座到離開都係完全激嬲啲客嘅!對客人呼呼喝喝,我唔洗你超好禮貌,但起碼態度都要好啲。尤其肥佬經理對員工同對客都一樣咁rude(除咗新年可以R利是嘅時候除外),正所謂上樑不正下樑歪,全場我見唔到有邊一個係特別好禮貌。你收得呢個價錢,唔該俾啲好嘅服務!最大重點:我兩張禮券正面後面都有曬總公司蓋印,居然話不能用所有人態度仲串過碼頭咕喱!我們據理力爭,當佢哋唔知係咪同總公司確認咗之後,$200當然係可以用啦。但過程中所有員工嘅態度都係極其惡劣!以今時今日嘅營商環境,你仲要咁嘅態度,鴻星你等執笠啦!
以今時今日嘅營商環境,你仲要咁嘅態度,鴻星你等執笠啦!
點心拼盤