今日同太太及小朋友係青衣城食飯,見其他食肆都要排大隊,所以去左間越南野度食,貪佢等一張枱就到我地拎完飛等叫number,叫到我地時,話兩大一細,門口個呀姐已經西面。入到去叫野食之後既情況先犀利,個冬蔭功湯又漏單,碟蒜蓉炒菜啲菜硬到好似生咁,又無比碟又無未碗,食晒野等個湯黎,上個湯比唔比匙羹,搞到要係咁舉手搵侍應,啲侍應又唔係點應你,真係吹漲,個服務真係差到不得了......食完見到小朋友對腳多左好多紅點一粒粒,都唔知係咪被蚤咬個湯同炒飯just ok,但以呢個價錢,咁既質素其實好普通,碟菜垃圾。配埋咁既service同埋侍應面口同態度,同埋個衛生情況,真係唔會再去呢間,甚至其他分店,好差既一次晚飯經歷

食完見到小朋友對腳多左好多紅點一粒粒,都唔知係咪被蚤咬