2011-11-12 1467 瀏覽
已經好耐冇寫食評, 今次差到冇朋友, 不得不寫...買團購票, 本來都冇咩期望。訂8-10點, 8點入去, 6-8點嗰輪D人都未走, 冇位坐, waitress話可以坐住張壞爐嘅吉枱先, 一陣畀個卡位我哋。再過一陣, 前嗰輪D客走得7788, 有個疑似老闆/經理嘅男人出嚟, 話D位編錯哂, 幾十個客人企响度等佢編位, 佢只係喺度騰來騰去, 最後D客都係自己搵位坐, 擾攘成20分鐘先坐定。點咗D嘢食, 好多都冇嚟, 特別係貴D成本嗰D, 一樣都冇嚟。 冇嘅嘢又唔同人講。只不過係汽水(百事、美蓮達)任飲最好。D刺身碎濕濕, 冇味, 又有根, 其他食材都唔靚, 小食未融冰, 玉子、粟米甜到好似浸過糖水。加埋個鐵板唔掂, 黏哂底, 個場又冇抽氣, 焗到呢.雖然係團購, 都唔駛畀呢D嘢畀人食架??我最佩服係幫佢哋做團購廣告個攝影師, 可以影到咁靚, 咁吸引。最後一句, 圖片只供參考。
已經好耐冇寫食評, 今次差到冇朋友, 不得不寫...

, 擾攘成20分鐘先坐定。

雖然係團購, 都唔駛畀呢D嘢畀人食架??

最後一句, 圖片只供參考。

2011-11-03
  • 汽水