2021-09-07 381 瀏覽
從來唔寫食評都要為呢間咁“正”的餐廳破例。話係pet friendly的餐廳,帶住兩隻小狗來到未坐低就不停提住坐在黑線以外,帶住口罩都感覺到佢面無表情,“超级”friendly。叫咗4個平均140元的set lunch,完全唔值呢個價,成個餐最正常係杯餐熱檸茶。平時埋單都唔會check單,見佢地服務咁“好”,就望多咗張單一眼,點知竟然見到杯餐熱檸茶收40一杯。叫server來問話搞錯咗,點知離開餐廳收到card centre訊息依然過咗錯的銀碼,嬲爆返去問,個唔知係咪阿頭的人黑口黑面話張單已void,叫我睇下張單。但重點係從來冇人話過張單已void或俾過張void單我。條友繼續keep住黑面print返張void單俾我,成件事一句唔好意思或sorry 都冇,幾好service呀,真係唔寫唔得。
2021-09-07