2021-02-19 2126 瀏覽
Nan Tei 南亭, 中環🍢我個人好鍾意食佢哋個#牛舌 ,#銀雪魚 ,#芝士 #年糕 同#鰻魚 #飯團 。個豬肉串都非常不錯🤤佢個牛舌超好味,燒得恰到好處。銀雪魚非常嫩滑,好新鮮,最緊要係真係燒得好好食,唔會過熟。個飯團雖然聽落好普通但係佢燒得外層脆卜卜,好好味。總括而言呢間餐廳食物相水平係超高質素,你就咁睇相未必覺得佢好吸收引。價錢唔算貴,一定一定會再黎,但係就未必係中環呢間分店嚕💁🏻‍♀️原因係呢到其中一個員工既服務態度真係好差,呢到樓面只有兩個人,你好難免要接觸到佢。你上#OPENRICE 睇其他食評都會見到有好幾個提到某個員工好差既服務態度。我自問都算係一個好好脾氣既顧客,但佢都真係世界級。當日咁岩有個客人同佢都少少火花,完全睇得出個客人有幾不滿🤣 👍🏽不過唔開心嘅小事過咗去就算🤠好彩佢啲食物抵反哂,如果唔係一定俾劣評🤠.📍G/F, 55 Staunton Street, SOHO, Central #HappiMuffinHongKong 🌟#HappiMuffin Rating: 9/10💰Price: $300-400 pp.#hkig#hkigers#igers#yum
Nan Tei 南亭, 中環🍢
🌟#HappiMuffin Rating: 9/10
💰Price: $300-400 pp
#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南