傳說中香港最好食嘅威靈頓牛柳,今日終於有機會試啦。食物好壞參半,裝修同服務非常令人失望,應該唔會再嚟。Appetizer首先送上吞拿魚蓉卷,稍為失望,冇乜咬口,亦都冇鮮味,口感同味道好似食緊魚肉腸。麵包係自家制brioche,充滿牛油香,非常好食。Appetizer試咗龍蝦湯同牛肉tartare,龍蝦湯非常鮮味,仲有龍蝦仔肉。tartare相對令人失望,調味過重,掩蓋左本身牛肉嘅鮮味。到萬眾期待嘅主菜啦,威靈頓牛柳真係好好食,酥皮充滿牛油香,牛柳軟嫩有牛味,而且配菜嘅薯蓉真係好好食。甜品亦都唔錯,我嘅朱古力撻甜到啱啱好,但係同行嘅caramel pudding質感好奇怪,唔建議食。最後我想講嘅係可能我訂位嘅時間好奇怪,星期六兩點先開始食午餐,到我哋想完主菜,全場只係剩返兩個staff,而且佢哋仲喺度忙緊set場,感覺非常之差,$3000食午餐,應該可以有更好選擇。

麵包係自家制brioche,充滿牛油香,非常好食。