2012-10-27
見到廣告話$68沙巴龍躉仔,咁就入去試下。我點了素鵝丶龍躉仔丶芥蘭炒臘味和果醋骨。素鵝冇乜餡,皮唔脆,仲有望落去似舊油番炸咁,唔掂。芥蘭炒臘味炒得好味,菜很嫩。果醋骨熱騰騰,好香,醬汁好醒胃,肉好軟唔硬,好好食。3味餸已經食哂,魚仲未到,問侍應,她一句問我條魚係蒸架,要30分鐘,跟住佢拎張上菜紙一睇即刻彈開,緊係喇因為已經有45分鐘!!等左陣我問另一個侍應,這個來一句條魚係蒸架係耐架,我一句答佢我識字有寫住蒸同埋問佢咁洗唔洗蒸成粒鐘!佢即刻走左去!!我問部長究竟條魚要蒸幾耐?個部長先至話幫我check!足足成個鐘先有魚食,間野又唔係坐滿,啲人招呼咁差上菜咁慢,點搞!講番條魚,肉質彈牙,魚味好好。因為果醋骨有剩,我地叫侍應比盒我,果個侍應就坩pat對筷子落煲骨度,有冇搞錯!我即刻問佢佢想點!佢仲駁咀大力左姐!這間野食物冇問題,反而係啲侍應好唔掂!
我點了素鵝丶龍躉仔丶芥蘭炒臘味和果醋骨。
素鵝冇乜餡,皮唔脆,仲有望落去似舊油番炸咁,唔掂。
芥蘭炒臘味炒得好味,菜很嫩。
果醋骨熱騰騰,好香,醬汁好醒胃,肉好軟唔硬,好好食。
講番條魚,肉質彈牙,魚味好好。
這間野食物冇問題,反而係啲侍應好唔掂!