2020-07-05 348 瀏覽
今日同老公想食越南菜,呢間食評不錯,係旺角行完街就黎試下啦!幸好我地早一步入座有位,幾分鐘後已經滿座,其他人要等位了!餐廳好細,坐得好辛苦,所以都係快趣點餐快點食!今晚點左烤牛肉檬、三文魚雞絲米紙卷、炸越南素春卷同薄荷青檸梳打!上菜速度都算快,烤牛肉味道香濃,但份量唔算多!三文魚雞絲米紙卷配搭新穎,但雞絲較少!炸素春卷皮香脆,我鍾意佢係素,中間無肉,平時食開個啲炸春卷中間總有鞋口的肉!所以這個值得推介!薄荷青檸梳打味道清新其實整體不錯,但座位好窄,冷氣不夠涼,我坐的位近門,門不停開關令熱氣湧入,好辛苦!另外同隔離枱距離好近,仲要隔離枱有個抽筋男突然手抽筋,食食下湯河,彈到啲湯汁去我老公隻手同我隻腳最大獲係個位窄到唔容許我幫自己抹到
餐廳好細,坐得好辛苦,所以都係快趣點餐快點食!

最大獲係個位窄到唔容許我幫自己抹到
三文魚雞絲米紙卷