當日去既時侯係夜晚八時左右,都要排隊,但係我係兩個人就等左十分鐘就入得喇,雖然我地係兩個女仔,都叫左八樣野,流沙奶黃包(係豬仔造型,味道唔錯不過出到黎又唔係好流沙),蝦餃同燒賣都算新鮮好食,沙嗲金錢肚好軟身d汁又好入味👍菜苗餃,小籠包就好一般,可以唔使嗌。另外,紅油抄手就岩我地呢d食bb辣既人喇,小小辛辣味又甜甜地,易入口,正!最後食埋個原隻陳皮燉雪梨,味道好清甜,呢d天氣食黎潤喉嚨岩哂。整體黎講佢d野食唔錯,不過職員唔多,我地食緊第三籠野食都冇拎茶壺比我地,要我地叫左兩次先比我地。另外千其唔好嗌茶飲,佢個價錢係逐杯計,一杯成十幾蚊,好唔抵,好在職員都誠實同我地講係一杯既價錢,我地即刻唔要喇。野食上枱都好快,不過枱就較細張,我地嗌左八籠都唔夠位放要疊高,個場地就較細,如果多人去食就可能要分枱喇,依家佢算新開試業中剩係收現金,記得禁夠錢去喇。最最後,兩個女仔食八樣野係超級飽,完。