2021-08-29 574 瀏覽
女子會相聚,找到這個地方,雖然店舖細細,但係都唔會感到很逼夾。(作為一個路痴,我搞錯地方了,我一直以為柯士甸站就是尖東站,原來是兩回事,大家記緊這裏是柯士甸站!!)不過呢度服務真係好好,特別是一位短髮的姐姐,很有禮貌同埋好幫手,其餘嘅店員都不錯。食物種類都好多,第一次覺得食串燒唔貴,因為而家普遍嘅日式串燒其實都唔平,呢間川燒~ 我哋食咗好多嘢,不停叫,埋單人頭每人三百幾,真係幾抵~ 覺得呢類小店真係好值得支持!食串燒梗係要飲啤酒啦佢嘅牛舌都好厚身,鹽燒得好好味芝士焗金菇,要趁熱!川燒韭菜,平時食唔到啦掛由於份量如果多少少會好啲呢個唔使介紹鹽燒蝦一份,原來係一隻~燒皇帝菜!好香~燒茄子燒菠蘿同埋芝麻湯掛住食,好遺憾,因為沒有影到燒蠔!!係呢晚入邊我覺得最好食嘅, order左兩次,都沒有拍照

食串燒梗係要飲啤酒啦

佢嘅牛舌都好厚身,鹽燒得好好味

芝士焗金菇,要趁熱!

川燒韭菜,平時食唔到啦掛

由於份量如果多少少會好啲

呢個唔使介紹

鹽燒蝦一份,原來係一隻~

燒皇帝菜!好香~

燒茄子

燒菠蘿同埋芝麻湯