同事之前試過依間餐廳,話個漢堡味道唔錯且份量唔細,今日就即日打電話去book枱啦~ 去到餐廳時,佢地話冇我地book枱資料,但我明明都係早個幾鐘前先打過去,但好在佢話依家都有枱比我地,而且仲可以坐係房入面,冇咁嘈~ 坐低後,我選左陽光牛肉漢堡飽跟薯條餐,有蒜蓉包,餐湯,沙律及凍橙茶~ 蒜蓉包既顏色同平時有d唔同,呈橙色,蒜蓉味略為唔夠,但口感都算香脆~ 而餐湯係忌廉湯,味道都唔錯,入口都幾滑~ 沙律味道帶少少酸味,令人好開胃,而且還有一至兩粒生果係沙律入面,好鍾意~ 牛肉漢堡份量唔細,但牛肉質感有d硬,唔夠滑,令人有d失望,但個醬汁味道都唔錯,而薯條係我愛食既粗薯條,炸得好香脆且不會過火~ 凍橙茶味道ok,茶味都算濃,但唔算太特別~ 可能對餐廳既期望太高,主菜既牛肉令我有d失望,但其他食物既味道都唔錯~ 希望下次再黎可以食到同事所讚既質素~
2016-09-14