2021-03-11 507 瀏覽
漢堡包🍔食極都唔厭, 仲要試吓個個人都話好食嘅。 今次我就去咗中環 試佢招牌Cheese Burger 同Fish Burger。餐廳喺士丹利街,有大窗口🤩,可以一邊食一邊望出去,打卡一流😛Cheese Burger ($109) 呢個係Hot Pick 🤩 Burger嘅麵包比較厚,而且烤過,鬆軟有口感。餡料有洋蔥,芝士,蕃茄,牛肉漢堡,生菜🥬,酸瓜, 基本但每樣都好足料新鮮,牛肉漢堡烤得唔乾身,肉汁豐富,仲有半溶嘅芝士及醬汁,整體好香好juicy 💦Fish Burger ($89)呢個好有驚喜, 首先係外型好吸引,魚柳大過麵包🤣,突哂出嚟,好似伸😝咁。 麵包都係鬆軟,配上炸得香脆嘅魚柳,一軟一脆,魚肉又滑又甜,加上醬汁芝士生菜🥬,好少食到咁高質👍🏻嘅魚柳漢堡。Sweet Potato fries (套餐+$41 ,甜薯+$11)炸至金黃色,香甜酥脆,一食就停唔到口😋Cookies and Cream milkshake (+$31)好多軟滑嘅Cream, 配醉曲奇, 唔太甜,配漢堡薯條再啱👻

Cheese Burger ($109)

Fish Burger ($89)

炸至金黃色,香甜酥脆,一食就停唔到口😋

• 芝士牛肉漢堡
  • 魚柳漢堡