火鍋隨意門

Hotspot
餐廳: 火鍋隨意門
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-06-03 407 瀏覽
人越大對打邊爐嘅食物越有要求😌唔想淨係任食塞飽個肚 而係想食新鮮高質嘅食材🍲今次黎到火鍋隨意門 真心由湯底到食物都好滿意!!店內更設有4個主題區 以唔同國家做主題✈️喺土耳其烚下烚下又幾過癮嘅🇹🇷🤪友人喺openrice訂座仲有全單88折添!😆-湯底我地揀咗黑蒜特色卜卜蜆濃湯鍋($198)我想講成個鍋都係蜆 相係睇唔到多到幾震撼我地去到後期係不停問點解食極都有🤣蜆肉大隻鮮甜 配上黑蒜辣椒調味 very good😚-肉類我地嗌咗牛同豬🐮🐷本地封門柳($268/細)脂肪唔多 食多幾件都唔怕🐮佢牛味非常濃郁 同埋我覺得細size都好大碟🤣伊比利亞橡果豬($168)爽口彈牙 唔錯🐽😛-丸類方面 大推蟹皇豚肉餃($78/4粒)🦀一咬係滿滿蟹皇 味道濃郁 餃子皮厚度岩岩好而黑松露愛好者一定要叫黑松露墨魚丸($68/4粒)~-作為健康仔嘅我地梗係唔少得食蔬菜🥬蔬菜拼盤($78)就可以滿足到咩都想試嘅你😎佢有生菜、油麥菜、娃娃菜、蓮藕、木耳、淮山片、粟米、蕃茄同萵筍全部都食得出好新鮮 款式又多充滿誠意👍🏻-最後最後 大家一定要嗌黃金雙拼($98)✨其實姐係鹹蛋黃響鈴同鹹蛋黃魚皮滿滿嘅鹹蛋黃放喺兩樣咁邪惡
人越大對打邊爐嘅食物越有要求😌
唔想淨係任食塞飽個肚 而係想食新鮮高質嘅食材🍲
今次黎到火鍋隨意門 真心由湯底到食物都好滿意!!
店內更設有4個主題區 以唔同國家做主題✈️
喺土耳其烚下烚下又幾過癮嘅🇹🇷🤪
友人喺openrice訂座仲有全單88折添!😆

湯底我地揀咗黑蒜特色卜卜蜆濃湯鍋($198)
我想講成個鍋都係蜆 相係睇唔到多到幾震撼

佢牛味非常濃郁 同埋我覺得細size都好大碟🤣
伊比利亞橡果豬($168)爽口彈牙 唔錯🐽😛

丸類方面 大推蟹皇豚肉餃($78/4粒)🦀
一咬係滿滿蟹皇 味道濃郁 餃子皮厚度岩岩好
而黑松露愛好者一定要叫黑松露墨魚丸($68/4粒)~

作為健康仔嘅我地梗係唔少得食蔬菜🥬
蔬菜拼盤($78)就可以滿足到咩都想試嘅你😎