2022-10-16 128 瀏覽
好少寫食評,一係好好食,一係好難食,除非好無聊,但我自己本人又唔係得閒到乜都寫一餐,我都算係一個好鍾意食日式放題嘅人,呢間點解會想寫?同點解會去試?就係因為OpenRice彈出嚟有個所謂優惠咁就撳咗入去購買三位,冇睇到細節原來晚市星期五六日仲要再加$79一位,加完之後,😅同我平時食開嘅冇乜分別,但質量就相差非常非常非常遠了。首先,主菜一定係刺身,刺身好唔新鮮,天婦羅,啲粉勁厚,牛柳粒好鹹,坐低之後有一個小鍋,我們揀了松葉蟹海鮮鍋,以為點都會有隻蟹見到,點知蟹腳嘅蟹毛都冇條,我都懶得問佢隻蟹響邊,同行朋友話都無謂問了,仲晒伏。成晚嘅嘢只有兩樣嘢入得口,左口魚裙邊壽司,火鍋嗰個所謂肥牛,勉強仲有埋尾嗰條雪條,完!

首先,主菜一定係刺身刺身好唔新鮮,天婦羅,啲粉勁厚,牛柳粒好鹹,坐低之後有一個小鍋,我們揀了松葉蟹海鮮鍋,以為點都會有隻蟹見到,點知蟹腳嘅蟹毛都冇條,我都懶得問佢隻蟹響邊,同行朋友話都無謂問了,仲晒伏。

成晚嘅嘢只有兩樣嘢入得口,左口魚裙邊壽司火鍋嗰個所謂肥牛,勉強仲有埋尾嗰條雪條,完!