第一次係openrice 寫評價。 我係夜晚8點walk-in入去食既,買單308+1服務費,呢個價都唔會expect佢超有水準。坐位非常迫,同隔離枱只有半個身位距離,搞到好似搭枱食飯上菜速度,我發現每張枱第一次落order都會勁快上,不過到第二次order就黎料,落單25分鐘既刺身一直沒上,第一次催單時服務員態度就好差,佢既回應係:得架啦,整緊啦,等一陣好冇?(語氣係極唔耐煩) 。雖然無漏過單,但係竟然上左一碟只有冰同沙律菜既野。唔通我點左冰鎮生菜🥬? 當我問服務員時,佢以為我再次催單,又擺出一副好唔耐煩既樣。 當佢知道碟上只有冰同埋生菜,佢回覆係 師傅可能漏放左食物入去,完全冇提過 唔好意思及重新安排一碟,我甚至懷疑會唔會係其他人食過。(有圖片)食物質素,三文魚希靈魚ok既幾厚身,但係甜蝦赤蝦完全無任何味道,肉質都有D奇怪。牛油煮大蜆都算唔錯👍。串燒呢有點過牛舌,不過好硬,咬左好耐😂。 雞軟骨以為大路野比較安全,點知中晒伏,無任何味道。終結:唔會再食大喜屋旗下任何食肆三文魚希靈魚ok既幾厚身,但係甜蝦赤蝦完全無任何味道,肉質都有D奇怪。牛油煮大蜆都算唔錯👍。串燒呢有點過牛舌,不過好
第一次係openrice 寫評價。

坐位非常迫,同隔離枱只有半個身位距離,搞到好似搭枱食飯

終結:唔會再食大喜屋旗下任何食肆三文魚希靈魚ok既幾厚身,但係甜蝦赤蝦完全無任何味道,肉質都有D奇怪。牛油煮大蜆都算唔錯👍。串燒呢有點過牛舌,不過好硬,咬左好耐😂。 雞軟骨以為係大路野比較安全,點知中晒伏,無任何味道。

終結:唔會再食大喜屋旗下任何食肆
2023-05-21