2018-08-02 447 瀏覽
其實烌八好多時都係我食晏既選擇,因為相對起佢既晚餐,午餐真係抵食好多好多。60蚊左右就有一個lunch set,set入面係包左前菜 湯同埋主食,加8蚊可以飲到特色既梳打飲品,前菜仲要係可以refill既。其實平時既我係食開雞扒蛋包飯既,因為我好鐘意食雞扒同埋蛋 哈哈,但今次想轉一轉口味 試下佢其他既lunch set,所以就叫左個温泉蛋烤五花肉飯,黎到個樣都幾震撼 份量好多,可以食到好飽好飽,五花肉既份量多到可以每一啖飯都有,味道都唔差 係韓國大醬膏既味道 唔算係太辣,所以唔太食辣既朋友都可以試。飲品方面,我每一次都係叫荔枝梳打既,因為我對荔枝係無乜抵抗力既 哈哈。朋友就叫左個柚子梳打,評價都唔差!