2024-01-22 727 瀏覽
今日食完我頂住帽子嘅【椒鹽豆腐】,真係鬼食得噏!外皮金黃色兼爽脆,入口即溶👅,熱辣辣一啖咬落去,簡直美味爆燈💡!同埋,【炸大腸】都正到不得了,外面那層脆皮完美包裹住香滑嘅大腸,啖啖肉真係過癮到不行。再講吓呢個【醃辣青瓜】,酸酸辣辣,開胃得嚟又解膩,完美拍檔無類!話說返,今晚最大嘅驚喜,當然係主角【乳鴿】啦,啖啖肉感,皮脆肉香,飛到雲霄!話明咗,呢啲嘢絕對係港味十足,同屋企人一齊食,真係滿滿嘅幸福感。飽嗝一聲,飽腹之餘都抵得佢幾個讚👍!唔可以唔提拉【拉斯維加斯蟹】,肥美嘅肉質,烹煮得啱啱好,有種隆重嘅享受感,夠晒霸氣!架~😌總之,第一次嚟到呢度食,感覺真係好正,幾“掂”嘅感受,食物夠晒正宗香港口味,真係要俾個like!食客朋友,唔洗諗咁多,照食無錯!🍽