2023-03-22 1165 瀏覽
朋友聚餐話有人介紹呢間,即管試吓Book 左8:15,早少少到有位,一坐低,就叫我地快d 加醬,急住要拎走。ok 算,我地配合。咁我地先叫左幾碟小食,味道普通,但個咸蛋魚皮無乜咸蛋。叫左個胡椒豬肚湯底,甘啱有一個朋友後到,跟住叫佢比醬料我朋友加,個阿姐勁唔耐煩問加完未,話阻住佢剪豬肚入面隻雞,結果我朋友一路加醬,佢味照剪到。我地一路食,就一直過黎騷擾,又勁快收晒d 野,直頭我枝野飲未飲晒都想收埋。最後食左兩個鐘就要我地交枱,我哋每人均食左$500 ,如咁佢係d cheap cheap 任食我唔介意,但每人食5舊水打邊爐都咁樣比人崔,駛鬼食你?如果大家想搵人間有質素又唔駛趕頭趕命既打邊爐,要認真考慮下呢間係咪適合。一面倒既好評未必等於你會好評。
朋友聚餐話有人介紹呢間,即管試吓

2023-03-18