2011-10-16 18 瀏覽
放假,下午同男友出旺角行下,(當時已經3點了- 非繁忙時段)。因為未食lunch,唸起我之前買左團購coupon,就去食酸辣粉啦侍應指示下,坐了四人位,我手袋放旁邊chair上,然後點左2個套餐,出單後,唸住拎張coupon出黎睇清楚d 條文,此時經理經過見到我地拎住coupon就問我地「用coupon架? 頭先又唔出聲?」(態度不太友善呀...),之後佢拎左我地的單去改~食物方面,我地叫左兩個套餐,係白肉餐同香蘇軟骨餐,都味道都可以既。但酸辣粉方面味夠濃,可是份量多番d會好d,。食食下,有其他客到,頭先個經理大聲的話「唔該拎開你個袋」洗唔洗咁既態度呀看看周圍,其他台都有位,但係都要搭我地台!!食食下期間仲聽到個經理對其他伙計話某堆客轉位又唔通知聲....食完仲好笑,佢親自過黎,問左句「唔要喇呵」,就快手清晒我地台上既野好!!! 非繁忙時段都食到慘過食快餐咁!!!!!! 我咪立即拎銀包找數 原本coupon 已經俾左20蚊,找數仲要俾多$52,即70幾蚊食個tea 仲要受咁既服務! 唔想招呼用coupon的客人就咪學人出團購優惠啦!!!下次要我再去??? "No!!!!!! Than

食食下,有其他客到,頭先個經理大聲的話「唔該拎開你個袋」
洗唔洗咁既態度呀

看看周圍,其他台都有位,但係都要搭我地台!!

下次要我再去??? "No!!!!!! Thanks la!!!!"

2011-10-01