專登開戶要講呢件事,想各位食呢間店都要小心。今晚是3人聚會,要咗3碟燒的及一碟海鮮餅。埋單時$12xx,張單亦是4碟食物,但果啲似英文非英文嘅名唔知是什麼。問個waitress, 佢話是牛肋骨$350,我話我地無叫。我枱上有本menu即刻打開指比佢睇我地食邊幾碟,之後有另一個waitress行過唔駛睇張單但即刻同佢講,呢張單36號枱㗎。根住原先果個waitress先走返去更正。隔咗幾分鐘佢先返嚟,原來我呢枱只是$900幾蚊。我錄完卡後佢只比返卡收據同卡我,要問佢佢先比埋張單。返嚟同其他朋友講,原來佢在呢間食野都試過。所以,肯定是有心的。大家小心。講返食物,牛肉同牛脷都好un,個5花腩最好食。服務是差差差差。叫咗幾次攞多一個食物夾都無,要自己起身攞。叫佢比公筷亦從無出現。水都唔比。一定唔會再去。
專登開戶要講呢件事,想各位食呢間店都要小心。

講返食物,牛肉同牛脷都好un,個5花腩最好食。

2020-09-25